Beste prijs garantie

Golf Hotel Brunssummerheide

Golf Resort Brunssummerheide ligt centraal tussen de glooiende heuvels van het Zuid Limburgse landschap en het unieke natuurgebied de Brunssummerheide, grenzend aan de uitgestrekte Schinveldse bossen. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

In deze omgeving zijn veel mogelijkheden voor sportieve ontspanning, zoals wandelen, fietsen, joggen, paardrijden enz. Het hotel ligt midden in de Euregio Maas-Rijn en is daardoor een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, Aken, Luik, toeristenstadje Valkenburg, pittoreske Zuid Limburgse dorpen en attracties zoals Snowworld, GaiaZOO, Thermae 2000 etc.

Faciliteiten

Ons golfcomplex biedt een aantal algemene faciliteiten, waaronder een brasserie/restaurant, bar, 24-uursreceptie, krantenservice alsmede voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking. Het gehele complex beschikt over draadloos internet. Tevens bieden wij onze hotelgasten gratis parkeergelegenheid aan.

Lees meer

Onze kamers

Golf Hotel Brunssummerheide beschikt over 44 luxe kamers/appartementen en suites. Enkele appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en daardoor zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook beschikt het hotel over een prachtige bruidssuite.

Bekijk onze kamers