Golf-Resort Brunssummerheide
Golf-Resort Brunssummerheide

Golf-Resort Brunssummerheide

Een privéparadijs aan de Brunssummerheide!

Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met het hotel
Speciale arrangementen

GOLFCHAIN

De golfwereld is sterk aan het veranderen. Golfers willen meer vrijheid en binden zich minder snel aan één bepaalde club. Ze willen liever op verschillende golfbanen spelen dan alleen maar iedere keer op hun homecourse. De golfbanen die aan dit initiatief deelnemen hebben dit onderkend en willen hun leden met dit initiatief tegemoetkomen. Met Golf Chain biedt uw golfclub u iets extra’s, waarmee uw lidmaatschap van uw golfbaan een stuk interessanter wordt.

Wat is Golfchain?

 

Golfbaan Stippelberg, Golf- en Countryclub Midden Brabant, De Peelse Golf, Golf – Resort Brunsummerheide, Steenhoven Country Club, Landgoed Bergvliet, Golfcentrum Reymerswael, De Hooge Rotterdamsche en Moyland Golf International (DE) zijn een unieke samenwerking aangegaan onder de naam Golf Chain. Golf Chain biedt haar deelnemers de mogelijkheid om, voor slechts €160,- per jaar, te golfen op álle aangesloten golfbanen. Elke club, anders dan uw eigen club, mag u tot 10x per jaar bezoeken. U koopt dus feitelijk 80 greenfee’s voor maar €160,-!

Meer in formatie over de deelnemende golfbanen vindt u op www.golfchain.eu

Lid worden?

Leden van Golfclub Brunssummerheide met een volledig speelrecht/A-leden kunnen lid worden van Golfchain.
(Hier vallen dus niet onder: T-leden; buitenleden; jaarkaarthouders, IGA-members; JFC-members)

Interesse? Download hier een aanmeldingsformulier en stuur het naar golf@golfresortbrunssum.nl

Het lidmaatschap is geldig vanaf het moment dat de betaling, aantoonbaar, voldaan is (dus niet na een mondelinge toezegging).

Informatie voor Golfchain gasten

  • Reserveren als golfchain lid kan uitsluitend via de mail of telefonisch. U ontvangt een unieke reserveringscode. Online reserveren is helaas niet mogelijk.

  • Bij Golf-Resort Brunssummerheide mogen er per dag 12 personen via Golfchain spelen. Reserveer dus tijdig!

  • Golfchain leden die boeken in combinatie met een hotel overnachting tellen niet mee voor de restrictie van 12 personen.

 

Benieuwd naar onze Golfchain overnachtingsarrangementen?
Klik hier voor actueel arrangementen aanbod.