Golf-Resort Brunssummerheide
Golf-Resort Brunssummerheide

Golf-Resort Brunssummerheide

Een privé paradijs aan de Brunssummerheide!

Beste prijsgarantie
Direct contact met het hotel
Speciale arrangementen
Nieuws2.png

Facebook

U kunt voor de laatste nieuwtjes ook onze facebook pagina bezoeken.

nieuwsbrief november 2022


 
Speelrecht 2023
Gezien de negatieve ontwikkelingen, stijgende energie en levensonderhoud kosten hebben wij besloten het speelrecht in 2023 minimaal aan te passen en hiervoor het inflatiepercentage niet meer te volgen.

Mocht hierdoor onverhoopt een tekort ontstaan dan zal dit worden opgevangen met doorvoering van bezuinigingen en het aanspreken van de algemene reserves. Dit zal echter niet ten kosten van het onderhoud van de baan gaan.


 
Reserveren
Vanaf 1 december tot 1 maart 2023 is dit niet meer noodzakelijk. In verband met de wintercompetitie blijft het melden bij de receptie wel wenselijk ter voorkoming van discussies bij de start op de tee’s.
Driving range
Per 1 november a.s. zal de driving range om 19.00 uur gesloten worden. De schijnwerpers zullen vanaf die tijd uitgeschakeld worden.
Kleedlokalen
In de winterperiode van 1 december 2022 tot 1 maart 2023 is douchen in de kleedlokalen niet meer mogelijk.
 

Baanonderhoud
Met de drainage werkzaamheden werd gestart op rood 1. Hiervoor werd gekozen daar in de maand oktober op blauw-geel nog enkele wedstrijden op het programma stonden.

Het onderhoud van de baan door de gebruikers laat veel te wensen over met name:

De pitchfork wordt op de green veel te weinig gebruikt. Het zou helpen als U uw medespelers hierop attendeert. Een goede gewoonte is ook per green 1 pitchmark te repareren.

Dit geldt tevens voor de fairway uitgeslagen divots . Bij directe reparatie is de schade binnen één dag hersteld.

In en uitstappen van een zandbunker dient aan de lage kant te geschieden ter voorkoming van het stuk trappen van de randen.