• LUNCH

    (12:00 - 17:00)


    • UITSMIJTER

    Spiegeleieren op bruin of witbrood met ham en/of kaas en salade

    10.50


    • GROENTE QUICHE

    Geserveerd met frisse salade

    13.50


    • QUICHE LORRAINE

    Klassieke Franse quiche met spek, geserveerd met frisse salade

    13.50


    • 12-UURTJE

    Dagsoep, spiegelei met ham en/of kaas, rundvleeskroket op brood en frisse salade

    17.50


    -- Brood --


    • GEZOND

    Vloerbrood wit / bruin met ham, kaas, ei, sla en cocktailsaus

    10.50


    • KROKET

    Twee rundvleeskroketten op vloerbrood wit / bruin, mosterd en salade

    11.50


    • BRIE

    Vloerbrood wit / bruin met warme Brie, walnoten en honing

    12.50


    • BURRATA

    Vloerbrood wit / bruin met Burrata, gepofte tomaat en kruidenolie

    13.50


    • SALMONE

    Vloerbrood wit / bruin met gerookte zalm, kappertjes, rode ui

    14.50


    • CARPACCIO

    Vloerbrood wit / bruin met rundercarpaccio, rucola, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

    14.50


    • AVOCADO

    Vloerbrood wit / bruin met avocado, gepofte tomaat, oude kaas en salade

    13.50


  • Dagkaart

    (12:00 - 20:00)


     - - SOEP - - 


    • SOEP VAN DE WEEK

    Met boter en tapenade

    7.95


    • HUISGEMAAKTE UIENSOEP

    Gegratineerd met kaas

    8.95


     - - SALADE'S - - 

    ( Voorgerecht / Maaltijdsalade)


    • AVOCADO

    Verse salade met gepofte tomaat en oude kaas

    13.50 / 16.50


    • CAESAR SALADE

    Romaine sla met gegrilde kipfilet, anjovis,

    ei, croutons en caeser-dressing

    14.50 / 18.50


    • BURRATA

    Met gepofte tomaat en kruidenolie

    13.50 / 17.50


    • SALMONE

    Gerookte zalm, kappertjes, rode ui

    14.50 / 18.50


    • SCAMPI

    Met gepofte tomaat en pomodorisaus

    14.50 / 18.50


    • CARPACCIO

    Rundercarpaccio met truffelmayonaise

    en Parmezaanse kaas

    14.50 / 18.50


     - - PASTA - -


    • POMODORI

    Tomaat, ui, knoflook, rucola, peterselie

    en Parmezaanse kaas

    16.50


    • CARBONARA

    Spek, ui, knoflook, room, rucola en

    Parmezaanse kaas

    18.50


    • BOLOGNAISE

    Rundergehakt, ui, knoflook, tomaat, wortel,

    selderij, rucola en Parmezaanse kaas

    18.50


    • SCAMPI

    Tomaat, ui, knoflook, rucola, peterselie

    en Parmezaanse kaas

    20.50


     - - PLATE GERECHTEN - - 


    • SATÉ VAN KIPPENDIJ

    180 gr, geserveerd met pindasaus, atjar,

    kroepoek, friet en mayonaise

    21.50


    • RUNDERBURGER

    Gegrilde runderburger van 180gr., witte bun, sla, salsa, geserveerd met friet en mayonaise

    20.50


    • AVOCADO BURGER

    Vega burger, witte bun, sla, cheddar, salsa,

    geserveerd met friet en mayonaise

    20.50


    • SPOON BURGER

    Runderburger van 180 gr, witte bun, bacon,

    sla, cheddar, salsa, friet en mayonaise

    22.50

  • Diner

     (17:00 - 20:00) 


     - - VLEES - - 


    • BIEFSTUK

    Runderbiefstuk van 180gr. geserveerd met pepersaus, seizoensgroente, friet en mayonaise

    26.50


    • HOENDERFILET

    Met rozemarijn geserveerd met knoflooksaus, seizoensgroente, friet en mayonaise

    26.50


    • KALFSENTRECÔTE

    Gegrilde kalfsentrecôte van 180gr. geserveerd met chimichurri, seizoensgroente, friet en mayonaise

    28.50


    • TOURNEDOS

    Ossenhaas geserveerd met rodewijnsaus, seizoensgroente, friet en mayonaise

    150gr. 29.00 / 200gr. 38.00


     - - VIS - -


    • SLIPTONG

    Gebakken sliptong (2 st.) geserveerd met peterselie-botersaus, seizoensgroente, friet en mayonaise

    23.00


    • ZALM

    Zalmfilet uit de oven geserveerd met antiboise, seizoensgroente, friet en mayonaise

    26.50



     - - VEGA - - 


    • GROENTECURRY

    Geserveerd met basmati rijst, cassave kroepoek en frisse salade

    26.50


    • RAVIOLI

    Gevuld met eekhoorntjesbrood, geserveerd met truffelroomsaus en frisse salade

    26.50


    • DAGSCHOTEL

    Dagelijks wisselende dagschotel. Keuze uit vlees-, vis- of vegetarisch gerecht

    26.50


    • 2 - GANGEN DINER

    Laat je verrassen met een voor- en hoofdgerecht uit de keuken van de chef.

    36.00


    • 3 - GANGEN DINER

    Een compleet diner met voor-, hoofd- en nagerecht. Elke dag anders, altijd vers

    42.50

  • BORREL

     ( 12:00 - 20:00 ) 


    • VLOERBROOD

    Met boter en tapenade

    6.75


    • KAAS / WORST / CORNICHON

    Met mosterd

    8.75


    • KAASPLANKJE

    Assortiment kaas met brood, boter, stroop en druiven

    13.50


    • SPOON BORRELPLANK ( 2 PERS.)

    Rijkelijk belegde plank met Coppa di Parma, Gandaham, worst, Manchego, Brie,

    kaasblokjes, vloerbrood, smeersels, olijven, cornichon, boter en kruidenboter

    32.50


    • OERFRIETJES

    Portie oerfrietjes met mayonaise

    4.95


    • ZOETE AARDAPPELFRIETJES

    Portie zoete aardappelfrietjes met truffel mayonaise

    5.95


    • RUNDVLEES BITTERBALLEN

    Geserveerd met mosterd

    8 st.- 8.25  / 20 st.- 19.50


    • GEMENGDE BITTERGARNITUUR

    Geserveerd met 3 sausjes

    12 st. - 10.50 / 25 st. - 19.50


    • CRISPY CHICKEN WINGS / WEDGES

    400 gr., geserveerd met BBQ saus

    17.50


KOFFIE EN DESSERT

Knop

Titel dia

Beschrijving van de dia

Knop

Titel dia

Beschrijving van de dia

Knop

Titel dia

Beschrijving van de dia

Knop

WIJNKAART

Knop