Businessclub

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van sponsoring, zoekt u uitgebreide vergaderfaciliteiten of wenst u een originele invulling voor het jaarlijkse personeelsuitje? Het is allemaal mogelijk bij Golf-Resort Brunssummerheide!

Businessclub Brunssummerheide  biedt bedrijven de mogelijkheid hun naam te verbinden aan de golfsport. Het is tevens een uniek platform om het 'nuttige' met het 'aangename' te verenigen. Op een van de meest uitdagende golfbanen van de Euregio Maas-Rijn kunnen bedrijven, tijdens de bedrijfscompetitie, banden met hun relaties versterken of opbouwen. Golfbedrijfsdagen, golfclinics, Foot-golf en toernooien, gecombineerd met een hapje en een drankje, zijn perfecte instrumenten om relaties te onderhouden en nieuwe contacten te leggen.

Wilt u ook graag de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten onder de golfers? De Golf Resort Brunssummerheide biedt u deze kans! Met 45 holes behoort deze baan tot een van de grootste golfcomplexen van Nederland. Ieder jaar worden er ca. 40.000 golfrondes gelopen door zowel clubleden als gastspelers. Een groot aantal van hen brengt daarbij ook een bezoek aan ons clubhuis, restaurant, golfshop en hotel.

We bieden vele mogelijkheden voor promotie van uw bedrijf. Er is beslist een passende vorm van promotie die geheel aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Graag maken we een persoonlijke afspraak met u om de mogelijkheden verder toe te lichten.

 

Bedrijfscompetitie Businessclub Brunssummerheide

Sinds 1985 organiseert de Openbare Golf een bedrijfscompetitie t.b.v. haar leden van de Businessclub.

Tijdens de 6 competitiedagen maakt u van golf het ultieme instrument voor proactief relatiebeheer. U geeft een duidelijk signaal af aan uw zakenrelaties, klanten en concurrenten: u gebruikt golf als (relatie)management tool. Want tijdens een ronde golf leert u uw klant, zakenpartner of medewerker pas echt kennen.

Golft u (nog) niet, dan hoeft dat geen belemmering te zijn om met de Businessclub van Brunssummerheide kennis te maken. Door deel te nemen aan de golfclinic maakt u niet alleen op laagdrempelige manier kennis met de golfsport, maar maakt u meteen deel uit van het zakelijke (golf)netwerk van de Businessclub. 

Zelf ervaren? Wij nodigen u graag uit.

Meer informatie krijgt u via emailadres: golf@golfresortbrunssum.nl

pjobiybhbk

Sponsor mogelijkheden

Driving range    

 • afstandsborden & informatiebord
 • oefenballen
 • ballkeepers (ballenbakken)

Wedstrijdbanen 

 • holeborden, informatieborden op heren- & dames-tee
 • logo op scorekaart
 • holevlaggen of vlaggen algemeen

Par 3 Baan

 • holeborden (informatieborden op de tee)
 • informatiebord (plattegrond + gedragsregels t.a.v. gebruik / tevens logo op scorekaart)

Algemeen

 • golfcar
 • opname in narrowcasting die gedraaid wordt op flatscreen in hal clubhuis
 • banner op de website

Leden van de Businessclub Brunssummerheide ontvangen een korting op de reguliere tarieven voor sponsoring.