Welkom

U bent hartelijk welkom in de Golfshop op ons Resort.

Laat u meenemen in de wereld van het golfen in onze golfshop van ca. 100m2 winkeloppervlak. Voor de ene golfer is comfort en gemak belangrijk, voor de ander precisie, controle en pasvorm.

De Golfshop heeft voor u een selectie gemaakt uit de grote topmerken en merken met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Al onze producten zijn goed getest en krijgen prima garantie en servicevoorwaarden via onze leveranciers en fabrikanten.

 

 

Ons assortiment

Ons assortiment en service sluit aan op de gevorderde- en beginnende golfer, waar u o.a. het volgende kunt vinden:

Clubs

In onze golfshop vindt u de nieuwste golfclubs, zodat u op de golfbaan het beste resultaat kan halen. Onze shop biedt dames en heren golfclubs: losse ijzers met stalen- en graphite shafts, putters, wedges, hybrides, fairway woods, drivers en golfgrips van topmerken zoals o.a. Callaway, Odyssey en Wilson.

Golfkleding

U zoekt dames- of heren golfkleding welke meedraait met uw swing? Onze shop heeft een “gepast” assortiment van functioneel, modieuze dames en heren seizoensgebonden golfkleding. 

Merken

het Scandinavische merk van Luhta, het Duitse merk Röhnisch. Een kleine collectie van Alberto en sportieve golfkleding van Under Armour, Adidas en FootJoy. Kom langs en laat u adviseren door een van onze verkoopmedewerksters.

Schoenen

In onze shop vindt u golfschoenen voor dames en heren in verschillende kleuren, stijlen en designs. Goede golfschoenen zijn onontbeerlijk op de baan. Ze bieden u ondersteuning, comfort en flexibiliteit. Met golfschoenen van gedegen kwaliteit haalt u het maximale uit uw swing. De meeste golfschoenen in ons assortiment zijn waterdicht. Merken: Duca Del Cosma, Callaway, Adidas en FootJoy.

Handschoenen

Een goede golfhandschoen is een belangrijk onderdeel van uw golfspel. Een golfhandschoen geeft u grip en zorgt ervoor dat u met vertrouwen uw golfswing kunt maken. In onze shop vindt u een groot assortiment golfhandschoenen voor dames, heren en junioren van topmerken als FootJoy, Adidas, Callaway en Wilson.

Accessoires

Ook voor kleine en snelle winkelbezoekjes voor bijvoorbeeld tees, markers, pitchvorken, hatclips, paraplu’s, spikes, golfhanddoekjes, accessoires voor trolleys en andere golftoebehoren kunt u bij ons terecht. Niet alleen handig en soms ook verplicht om te hebben op de baan, maar ook leuke cadeau’s om te geven.

Golfballen

Net als dat er voor elke speler een andere club is, zijn er ook verschillende ballen verkrijgbaar in onze shop. Bij vrijwel alle merken zijn er verschillende soorten ballen. De buitenkant van de bal maakt het verschil in eigenschap van de golfbal. Een hardere schaal zorgt voor minder spin dus meer richting, afstand, duurzaamheid, minder "gevoel". In de winkel treft u golfballen aan van bekende topmerken zoals o.a. Callaway, Wilson, Titleist , Pinnacle en Nike.

Regelmatig profiteert u van onze multi-voordeel. Dat betekend dat er altijd acties zijn op golfballen. Onze “lake-balls” 10 stuks voor € 6,50 zijn er altijd en vergeet niet onze logobal tegen een gunstige prijs mee te nemen.

Reparaties

Bijna niets heeft een eeuwig leven, ook golfmateriaal niet. Spikes, grips of zelfs een stok die in tweeën breekt. Het kan gewoon plotseling voorkomen. In onze shop bieden wij een  reparatieservice aan, vraag naar de mogelijkheden bij een van onze winkelmedewerksters.

Indoor golf

Laat een golfclub aanmeten via onze nieuwe trackman simulator en kom erachter welke golfclubs het beste bij je spel passen. Maak een afspraak via de shop met Elliot van der Veeke (verbonden aan de Shop op ons Golf Resort). 

Een simulator bestaat uit een slagkooi waar je ballen slaat in een projectiescherm. Hoge-snelheid camera’s en sensoren meten hoe de bal wordt geraakt. Door het gebruik van de TrackMan krijg je een overzicht van wat er daadwerkelijk gebeurt tijdens het raken van de bal. Aan de hand van die gegevens kan Elliot geschikt golfmateriaal adviseren zodat op richting, afstand en constantheid verbetering kan plaatsvinden. 

Onze shop werkt samen met Elliot en biedt de service clubfitting aan. Niet alleen voor een volledige golfset, maar ook voor een putter.

Iedere golfer is uniek, niemand heeft dezelfde lichaamsbouw en techniek. Door een golfset op maat te laten maken, haal je het beste uit je golfspel. De shop werkt samen met de beste leveranciers.

Custom Fit
Custom Fit

Openingstijden Golfshop

 

  2024      
Maandag 09:00 - 16:00      
Dinsdag GESLOTEN      
Woensdag 09:00 - 16:00      
Donderdag 09:00 - 16:00      
Vrijdag 09:00 - 16:00      
Zaterdag 09:00 - 16:00      
Zondag 09:00 - 16:00      

 

U kunt ons telefonisch bereiken op +31 455646393 of via e-mail op golfshop@golfresortbrunssum.nl