Footgolf

FOOTgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt Footgolf (ook wel Voetgolf genoemd) gewoon lekker met je voeten en probeer de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door en langs de diverse obstakels in de hole te krijgen.

Vanaf 2018 biedt Golf-Resort Brunssummerheide mogelijkheid om te voetgolfen. Conform de internationale Footgolf regels kunt u op de groene baan 18-holes spelen.

Footgolf kan beoefend worden door vele groepen. Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, voetbaluitje, vrijgezellen- of vriendenuitje. Ondanks dat veel voetbalverenigingen voor footgolf kiezen, is dit ook zeer geschikt voor andere sportverenigingen of groepen. Footgolf/voetgolf kan gespeeld worden door jong en oud, man en vrouw. Ook voetbalervaring is geen vereiste, al is het wel handig als je enige vorm van balgevoel hebt. Kun je het op conditie niet meer bijbenen, géén probleem, met de juiste traptechniek kun je héél ver komen...

Voor speciale groepen bestaat de mogelijkheid om ook op de rode baan footgolf te spelen. Voor deze mogelijkheid dient u contact op te nemen met onze administratie, die aan u onze voorwaarden en tarieven kunnen doen toekomen.

Kleding voorschriften:

Iets belangrijks om te weten voordat je gaat voetgolfen, is dat normale voetbalschoenen met noppen niet zijn toegestaan. Wij raden u aan om zaalvoetbalschoenen te dragen of sportschoenen.

Voor maximale prestaties en ervaring raden wijk je aan om in comfortabele sportkleding te spelen.

Voor meer informatie over footgolf, stuur een bericht naar golf@golfresortbrunssum.nl

 

Plattegrond Footgolf